English Knowledge - SPLessons

Prepositions Practice Sets

SPLessons 5 Steps, 3 Clicks
5 Steps - 3 Clicks

Prepositions Practice Sets

shape Introduction

A Preposition is a word that is placed before a noun or a pronoun to show the relation between the nearby words in a sentence. The article Prepositions Practice Sets provides the list of several competitive exams related questions for the English Language section. The Prepositions Practice Sets are very useful for different exams such as IBPS PO, Clerk, SSC CGL, SBI PO, NIACL Assistant, NICL AO, IBPS RRB, Railways, Civil Services etc.


shape Prepositions

1. The island is so small that there are only five houses ______ it.

    (A) in
    (B) on
    (C) over
    (D) around


Answer: Option (B)

2. The local team scored three goals ______ the first half of the match.

    (A) in
    (B) on
    (C) for
    (D) below


Answer: Option (A)

3. Many species of insects were wiped _______ when the jungle was cleared.

    (A) away
    (B) out
    (C) of
    (D) off


Answer: Option (B)

4. The staff co-operated ______ the management to increase productivity.

    (A) for
    (B) by
    (C) to
    (D) with


Answer: Option (D)

5. You can obtain the answer ______ adding the date of birth to this figure.

    (A) in
    (B) on
    (C) to
    (D) by


Answer: Option (D)

6. There is widespread unemployment all ______ the country.

    (A) in
    (B) about
    (C) over
    (D) around


Answer: Option (C)

7. There was rapid development ______ the post-war years.

    (A) by
    (B) among
    (C) towards
    (D) during


Answer: Option (D)

8. Most ______ the tourists enjoyed the visit to the batik factory.

    (A) of
    (B) off
    (C) between
    (D) with


Answer: Option (A)

9. The railway track runs ______ the river.

    (A) over
    (B) across
    (C) by
    (D) on


Answer: Option (B)

10. On hearing the siren. I pulled ______ and stopped the car.

    (A) in
    (B) off
    (C) over
    (D) up


Answer: Option (C)

1. Which drawer did he put his clothes ____ ?

Answer: in

2. He is not a difficult man to work ____ .

Answer: with

3. Is this the house you read ____ in the newspaper ?

Answer: about

4. She does not have enough money to live ____ for the rest of the month.

Answer: on

5. Where did you think the voices came ____ ?

Answer: from

6. This is the man I was speaking ____ .

Answer: with

7. Where is the knife I usually sharpen my pencils ____ ?

Answer: with

8. I wonder what she is dressing up ____ ?

Answer: for

9. We don’t know what he is hinting ____ .

Answer: at

10. Who is he angry ____ ? Is he complaining ____ her again ?

Answer: at ( with ), about
1. The burglar entered ______ the window.

Answer: through

2. They headed ______ New Jersey the next morning.

Answer: for

3. The first runner finished the lap ______ thirty seconds, breaking the record.

Answer: under

4. The boy was stabbed ______ a knife.

Answer: with

5. He stormed ______ of the room _______ anger.

Answer: out, in

6. The tourist was so tall that he stood out ______ everyone else.

Answer: above

7. Look ______ the table for the broken pieces of glass.

Answer: under

8. I borrowed this book ______ the local library.

Answer: from

9. The members didn’t like the proposal, so they voted ______ it.

Answer: against

10. Ninety percent ______ the inhabitants depend _____ fishing for a livelihood.

Answer: of, on
FILL IN THE BLANKS:

The investigator went ___1___ his employer, Mr. Goh, ___2___ his findings. The result ___3___ his investigation caused the dismissal ___4___ three senior personnel. A further inquiry ___5___ the matter was ordered. One of the dismissed men bore a grudge ___6___ his employer ___7___ a long time. ___8___ two years later, he tried to hire someone to beat up Mr. Goh. The hired thug hid ___9___ Mr Goh’s car and when he opened the door, he hit him ___10___ the head with an iron pipe.

1. Answer: to

2. Answer: with

3. Answer: of

4. Answer: of

5. Answer: into

6. Answer: against

7. Answer: for

8. Answer: About

9. Answer: behind

10. Answer: on
1. The shop is open _____ 9 a.m. _____ 9 p.m. _____ weekdays.

Answer: from; to; on

2. Mary is very punctual. She is always _____ time for her appointments.

Answer: on

3. This scarf was given to me _____ John. He said that he had bought it _____ a shop in Chinatown while he was in San Francisco.

Answer: by; from

4. This book is _____ the few that I really enjoyed reading. I stayed up _____ twelve o’clock last night to finish it.

Answer: among; until

5. My parents still treat me _____ a ten-year-old girl even though I am already seventeen. They wont’ let me go anywhere on my own _____ bus.

Answer: like, by

6. The committee members discussed the problem _____ themselves _____ they brought it up _____ the meeting.

Answer: among, before, at

7. We shall have to leave the house _____ six a.m. at the latest _____ get to the airport _____ time to catch our flight.

Answer: by; in order to, in

8. The baby was born _____ 1 p.m. _____ New Year’s Eve.

Answer: at; on

9. The old man suffered a heart attack _____ the night and died _____ the morning.

Answer: during; in

10. The boys go everywhere _____ bicycles. They never ride _____ a bus.

Answer: on; on
1. Please wait for me. I will be finished _____ five or ten minutes.

    (A) at
    (B) in
    (C) by
    (D) from


Answer: Option (B)

2. My uncle, who is a businessman, often travels _____ air.

    (A) on
    (B) in
    (C) by
    (D) from


Answer: Option (C)

3. My aunt has invited me to her place _____ three o’clock this afternoon _____ tea.

    (A) at; for
    (B) on; to
    (C) during; so that
    (D) from; for


Answer: Option (A)

4. You can move around the town _____ foot as it is not very big.

    (A) by
    (B) in
    (C) on
    (D) from


Answer: Option (C)

5. This present is _____ my grandmother.

    (A) by
    (B) from
    (C) on
    (D) at


Answer: Option (B)

6. She hurried to the supermarket _____ she might get some things _____ it closed.

    (A) in order to; before
    (B) so that; before
    (C) for; by
    (D) so that; at


Answer: Option (B)

7. Traveling _____ air is faster than traveling _____ sea.

    (A) on; on
    (B) by; by
    (C) in; on
    (D) by; at


Answer: Option (B)

8. My parents are going to China _____ a holiday _____ September.

    (A) for; in
    (B) so; that
    (C) in; at
    (D) for; during


Answer: Option (A)

9. My grandmother died _____ 7p.m. _____ 12 August 1989.

    (A) in; on
    (B) at; in
    (C) at; on
    (D) by; during


Answer: Option (C)

10. I intend to visit my grandparents _____ this weekend.

    (A) on
    (B) during
    (C) by
    (D) for


Answer: Option (B)

Direction (1-15): Put the correct preposition from the brackets

1. You will not be let ______ ( in, down, off ) easily the next time you are caught.

Answer: off

2. You would expect a good friend to stick ______ ( to, by, with ) you through thick and
thin.


Answer: by

3. We are relying ______ ( by, from, on ) you because you said that you are familiar with
this place.


Answer: on

4. The winners played ______ ( against, with, by ) Victoria Institution in the finals of the
tennis tournament.


Answer: against

5. I managed to inform him ______ ( of, on, about ) my intended visit to his uncle’s house.

Answer: of

6. This type of fish feeds ______ ( with, from, on ) insects only.

Answer: on

7. The bull rushed ______ ( over, at, on ) me as I was running ______ ( over, across, above) the field.

Answer: at, across

8. As she was pressed ______ ( for, of, in ) time, she only skimmed ______ ( at, through,
on ) the report.


Answer: for, through

9. They were talking ______ ( at, over, about ) the new teacher when I went ______ ( to, in,
into ) the room.


Answer: about, into

10. We had been searching ______ ( for, at, with ) her for almost three hours when I heard
her calling ______ ( with, for, of ) help.


Answer: for, for
1. I finally received the letter which I had been waiting _____ .

    (A) at
    (B) for
    (C) on
    (D) to


Answer: Option (B)

2. You can rely _____ him to be there whenever you need him.

    (A) at
    (B) with
    (C) on
    (D) in


Answer: Option (C)

3. Please attend _____ this matter immediately. It is urgent.

    (A) on
    (B) to
    (C) at
    (D) with


Answer: Option (B)

4. You should not put _____ doing something until the very last minute.

    (A) off
    (B) over
    (C) on
    (D) of


Answer: Option (A)

5. He is sure to come _____ when I pour water over his head.

    (A) by
    (B) on
    (C) over
    (D) round


Answer: Option (D)

6. They agreed _____ me that we should not go there.

    (A) with
    (B) by
    (C) on
    (D) for


Answer: Option (A)

7. He doesn’t approve _____ our plans.

    (A) on
    (B) of
    (C) to
    (D) by


Answer: Option (B)

8. William says that he aims _____ winning at least a consolation prize.

    (A) at
    (B) to
    (C) for
    (D) on


Answer: Option (A)

9. Our neighbor always complains _____ the noise made by us.

    (A) on
    (B) by
    (C) over
    (D) about


Answer: Option (D)

10. Is this the book you spoke _____ yesterday ?

    (A) on
    (B) of
    (C) over
    (D) for


Answer: Option (B)

1. He is very weak _____ ( at, in, on ) Geography but is good _____ ( on, at, in ) all other subjects.

Answer: in; at

2. The poet is famous _____ ( for, in, at ) his humorous poems.

Answer: for

3. Be careful _____ ( at, with, of ) that man if you are doing business with him. He is capable _____ (at, with, of ) the meanest tricks.

Answer: of; of

4. He is annoyed _____ ( at, with, about ) me for losing his favorite pen.

Answer: with

5. Is she familiar _____ ( at, with, for ) this type of work ? If she isn’t, we must find something she is more fit _____ ( of, for, at ).

Answer: with; for

6. Kamala is keen _____ ( at, on, in ) music and literature while her sister is more interested _____ ( at, on, in ) outdoor games.

Answer: on; in

7. Pauline was angry _____ ( with, at, about ) Alex when she found out that Alex had got rid of the cat which she was very fond _____ ( of, with, at ).

Answer: with; of

8. Although that handicapped person is incapable _____ ( at, in, of ) doing heavy work, he is adept _____ ( in, at, on ) weaving baskets.

Answer: of; at

9. The hotel is adjacent _____ ( of, to, by ) the railway station. The accommodation that it provides is adequate _____ ( of, with, for ) your needs.

Answer: to; for

10. She is gifted _____ ( at, with, by ) a talent for writing and is very successful _____ ( in, at, with) her job as a journalist.

Answer: with; at
1. Why do they look so pleased _____ themselves?

    (A) of
    (B) with
    (C) for
    (D) by


Answer: Option (B)

2. Those who are sympathetic _____ that candidate have been asked to give active support to him.

    (A) towards
    (B) to
    (C) for
    (D) at


Answer: Option (C)

3. The climate is perfect _____ growing fruits like pineapples and bananas.

    (A) with
    (B) to
    (C) in
    (D) for


Answer: Option (D)

4. We must be wary _____ that dog. It looks rather dangerous.

    (A) of
    (B) with
    (C) at
    (D) about


Answer: Option (A)

5. The female elephant was wild _____ rage because her calf had been shot at.

    (A) in
    (B) over
    (C) with
    (D) of


Answer: Option (C)

6. The music is pleasing _____ my ears.

    (A) for
    (B) to
    (C) in
    (D) through


Answer: Option (B)

7. I feel that she is unhappy _____ her poor grades.

    (A) at
    (B) over
    (C) with
    (D) on


Answer: Option (C)

8. You are rather friendly _____ the Tans, aren’t you?

    (A) with
    (B) to
    (C) at
    (D) over


Answer: Option (A)

9. She is hopeful _____ getting that job.

    (A) at
    (B) of
    (C) by
    (D) over


Answer: Option (B)

10. They are kind _____ animals and they have often taken in stray dogs and cats.

    (A) to
    (B) with
    (C) at
    (D) over


Answer: Option (B)

1. My cousin lives _____ my house.

    (A) on
    (B) across
    (C) over
    (D) in front


Answer: Option (A)

2. You might get hurt if you jumped _____ from that height.

    (A) down
    (B) on
    (C) out
    (D) in


Answer: Option (C)

3. I was walking _____ the street when two boys ran _____ me.

    (A) down; over
    (B) at; onto
    (C) down; past
    (D) over; against


Answer: Option (C)

4. The little boy climbed _____ the wall and looked _____ to see what was going on.

    (A) up; in
    (B) over; up
    (C) up; down
    (D) on; down


Answer: Option (B)

5. Wearily she put her basket _____ the pavement and leaned _____ the lamp post.

    (A) in; on
    (B) on; against
    (C) above; at
    (D) at; against


Answer: Option (C)

6. The dog crawled _____ the table with its tail _____ its legs.

    (A) in; on
    (B) under; at
    (C) on; between
    (D) under; between


Answer: Option (D)

7. The train pulled _____ the station and moved _____ the tracks.

    (A) away of; on
    (B) out of; along
    (C) over from; towards
    (D) away from; onto


Answer: Option (B)

8. As I was passing _____ the house, I saw a man standing _____ the gate.

    (A) by; at
    (B) through; on
    (C) over; inside
    (D) across; in


Answer: Option (A)

9. If you ever pass _____ that area, remember to look at the statue.

    (A) over
    (B) through
    (C) on
    (D) at


Answer: Option (B)

10. She leaned her head _____ the back of the sofa.

    (A) on
    (B) against
    (C) over
    (D) at


Answer: Option (B)

1. He got ______ the bus when he reached Ann St.

    (A) over
    (B) of
    (C) beneath
    (D) off


Answer: Option (D)

2. We traveled to Lipoh ______ bus.

    (A) at
    (B) in
    (C) on
    (D) by


Answer: Option (D)

3. Neo came to school ______ Wendy’s car today.

    (A) of
    (B) on
    (C) to
    (D) in


Answer: Option (D)

4. She got ______ the car and went into the house

    (A) off
    (B) of
    (C) out of
    (D) in


Answer: Option (C)

5. I sewed her dress ______ my old sewing machine.

    (A) in
    (B) to
    (C) of
    (D) with


Answer: Option (D)

6. The child was killed ______ a stray bullet.

    (A) by
    (B) on
    (C) to
    (D) above


Answer: Option (A)

7. We were shocked ______ his words.

    (A) to
    (B) for
    (C) at
    (D) of


Answer: Option (C)

8. I can’t mend this hole ______ any cement.

    (A) for
    (B) without
    (C) of
    (D) to


Answer: Option (B)

9. I decided to lay a trap ______ my enemy.

    (A) of
    (B) for
    (C) by
    (D) off


Answer: Option (B)

10. Maggie let her record book ______ Shirley.

    (A) on
    (B) in
    (C) to
    (D) at


Answer: Option (C)

1. The soldiers charged ______ their enemy.

    (A) on
    (B) at
    (C) in
    (D) to


Answer: Option (B)

2. “What did you buy this dress ______ ?”

    (A) on
    (B) for
    (C) from
    (D) of


Answer: Option (B)

3. Yesterday, I saw a man ______ green hair.

    (A) on
    (B) with
    (C) to
    (D) of


Answer: Option (B)

4. He gave a talk ______ the causes of dengue fever.

    (A) on
    (B) of
    (C) off
    (D) for


Answer: Option (A)

5. She read the class a story ______ a clever mouse deer.

    (A) against
    (B) over
    (C) across
    (D) about


Answer: Option (D)

6. She explained the solution to us ______ a patient manner.

    (A) on
    (B) at
    (C) of
    (D) in


Answer: Option (D)

7. ______ the sound of the gun, start running.

    (A) For
    (B) Of
    (C) In
    (D) At


Answer: Option (D)

8. You can’t write with a pen ______ a nib.

    (A) in
    (B) without
    (C) above
    (D) against


Answer: Option (B)

9. The mixture was composed ______ sand and salt.

    (A) of
    (B) from
    (C) off
    (D) for


Answer: Option (A)

10. She bought the flowers ______ herself.

    (A) in
    (B) on
    (C) at
    (D) for


Answer: Option (D)

1. I am interested ______ stamp-collecting.

    (A) in
    (B) on
    (C) at
    (D) about


Answer: Option (A)

2. Are you ready ______ dinner?

    (A) on
    (B) for
    (C) of
    (D) off


Answer: Option (B)

3. Mary is not used ______ staying in a big city.

    (A) for
    (B) on
    (C) in
    (D) to


Answer: Option (D)

4. John is tired ______ eating fried rice.

    (A) on
    (B) of
    (C) for
    (D) from


Answer: Option (B)

5. My brother is good ______ languages.

    (A) at
    (B) on
    (C) by
    (D) of


Answer: Option (A)

6. ” I really felt sorry ______ the old lady,” Edie said.

    (A) from
    (B) of
    (C) off
    (D) for


Answer: Option (D)

7. “Telephone my office and ask ______ Mr. Wang,” I said.

    (A) from
    (B) for
    (C) of
    (D) off


Answer: Option (B)

8. ” I’m sorry. I have to back ______ of this deal,” he said.

    (A) about
    (B) out
    (C) for
    (D) at


Answer: Option (B)

9. Mr. Michael is ______. He’ll be back soon.

    (A) away
    (B) of
    (C) against
    (D) over


Answer: Option (A)

10. The French army blew the bugle ______ the start of the battle.

    (A) at
    (B) over
    (C) to
    (D) up


Answer: Option (A)

1. The fireman had to break ______ the door.

    (A) on
    (B) to
    (C) down
    (D) by


Answer: Option (C)

2. “Call ______ my office to collect the plans,” the architect said.

    (A) to
    (B) at
    (C) in
    (D) for


Answer: Option (B)

3. “Please carry ______ playing, I enjoy piano music,” she urged.

    (A) on
    (B) at
    (C) to
    (D) by


Answer: Option (A)

4. “Clean ______ this mess, please,” said the lady.

    (A) up
    (B) to
    (C) by
    (D) on


Answer: Option (A)

5. You’re running so fast. I can’t catch ______ with you.

    (A) on
    (B) to
    (C) for
    (D) up


Answer: Option (D)

6. The shop had to close ______ as its owners were bankrupt.

    (A) down
    (B) on
    (C) to
    (D) by


Answer: Option (A)

7. Our electricity supply will be cut ______ at two o’clock today.

    (A) from
    (B) for
    (C) of
    (D) off


Answer: Option (C)

8. We had to fill ______ many forms.

    (A) up
    (B) for
    (C) across
    (D) from


Answer: Option (A)

9. The teacher gave ______ all the report cards.

    (A) to
    (B) out
    (C) by
    (D) for


Answer: Option (B)

10. “Be careful with the gun. It can go ______ ,” he warned.

    (A) of
    (B) off
    (C) for
    (D) to


Answer: Option (B)

1. “Remember to go ______ your answers carefully if you have time,” She told us.

    (A) above
    (B) against
    (C) beneath
    (D) over


Answer: Option (D)

2. “Aren’t you going to enter ______ this race ?” Mr. Gan asked Bobby.

    (A) from
    (B) of
    (C) off
    (D) for


Answer: Option (D)

3. “When I grow ______, I’m going to travel all over the world,” the little girl said.

    (A) above
    (B) up
    (C) to
    (D) in


Answer: Option (B)

4. “The price of prawns has gone ______ a lot. They cost so much these days,” Mrs. Ling said.

    (A) over
    (B) under
    (C) up
    (D) below


Answer: Option (C)

5. The robbers tried to hold ______ the bank.

    (A) down
    (B) up
    (C) above
    (D) to


Answer: Option (B)

6. “Have you handed ______ your book ?” the teacher asked the student.

    (A) to
    (B) by
    (C) in
    (D) for


Answer: Option (C)

7. “Please look ______ my baby for me,” the lady said.

    (A) before
    (B) after
    (C) again
    (D) over


Answer: Option (B)

8. “Don’t miss ______ any important points,” our teacher told us.

    (A) in
    (B) out
    (C) on
    (D) of


Answer: Option (B)

9. The boss is ______ leave still.

    (A) in
    (B) to
    (C) by
    (D) on


Answer: Option (D)

10. He just wanted to be left ______ peace but they kept trying to talk to him.

    (A) on
    (B) in
    (C) to
    (D) by


Answer: Option (B)

Complete the passages using suitable prepositions.

The rain had just stopped. I went ___1___ into the garden. Then I heard a soft mewing. I saw a little white kitten. It was so thin that its bones were showing. It was wet and shivering. I brought it ___2___ the house and dried it. my brother came ___3___. “Do you know who this kitten belongs ___4___ ?” I asked him. My brother said he had seen some kittens ___5___ the long grass ___6___ our house. The mother cat was just a stray. He told me to give the kitten some fish. There was no more fish, so I took some rice and gave it to the kitten. But it would not eat the rice. “I wonder if it’s old enough to eat rice. It may still be feeding ___7___ its mother’s milk,” said my brother. I warmed ___8___ some milk and gave it to the kitten but it would not drink the milk. ” I wonder if I should give it back to its mother,” I said. “Yes, you’d better do that,” said my brother. My brother and I carried the kitten ___9___ of the house. we heard loud mewing. I was the mother cat. I put ___10___ the kitten. It mewed loudly but stayed still. the mother cat ran quickly to the little kitten. It started licking the kitten all ___11___. The kitten kept mewing loudly. “Do you think it’s telling its mother ___12___ me ?” I asked my brother.

1. Answer: out

2. Answer: into

3. Answer: in

4. Answer: to

5. Answer: in

6. Answer: near

7. Answer: on

8. Answer: up

9. Answer: out

10. Answer: down

11. Answer: over

12. Answer: about
Complete the passages using suitable prepositions.

The chameleon is a relative ___1___ the lizard. It is a reptile. It can be found ___2___ Africa and Madagascar. You can also find it in some parts of Asia and southern Europe. Some varieties of chameleons can grow ___3___ a length of 60 centimeters. However, the most
common variety does not grow more than 30 centimeters long. The most interesting thing ___4___ the chameleon is that it is able to change color. It is able to change quickly ___5___ white to yellow, black, green or brown. It is able to do this because of the differences ___6___ light and temperature of its surroundings. The chameleon lives in trees. Its tail and feet can hold on ___7___ the branches while it is reaching ___8___ to catch its prey. The chameleon can remain very still ___9___ a branch ___10___ hours. As a result, when it is hunting, its prey will not even know it is there. The chameleon has a long, sticky tongue. It can shoot ___11___ its tongue ___12___ a distance of 10 centimeters. the chameleon also has interesting eyes. each eye can turn 180 degrees. Furthermore, each eye can turn independently. Thus, the right eye can look right while the left one is looking left.

1. Answer: out

2. Answer: into

3. Answer: in

4. Answer: to

5. Answer: in

6. Answer: near

7. Answer: on

8. Answer: up

9. Answer: out

10. Answer: down

11. Answer: over

12. Answer: about
Complete the passages using suitable prepositions.

The dromedary is a type of camel kept ___1___ desert people. It is not an easy animal to handle. It never becomes friends ___2___ its master or anybody else. Every night, these animals have to be pushed ___3___ to their knees and tied ___4___ tightly. The dromedary is strong. It can easily throw ___5___ all it is carrying and gallop madly ___6___. To lead these animals, the nomads use long reins. These reins are tied ___7___ an iron ring. The iron ring is pushed ___8___ the nostril of the animal.
Dromedaries can live ___9___ thorny plants, leaves, twigs and dried grasses that other animals cannot eat. They keep stores of fat ___10___ the humps on their backs. Their bodies can use these stores of fat ___11___ bad times, when there is no food. They can make water ___12___ these stores, too. Dromedaries are able to go ___13___ food and water ___14__ many days. Hence, they are extremely useful for journeys ___15___ the desert.

1. Answer: by

2. Answer: with

3. Answer: down

4. Answer: up

5. Answer: off

6. Answer: away

7. Answer: to

8. Answer: through

9. Answer: on

10. Answer: in

11. Answer: in

12. Answer: from

13. Answer: without

14. Answer: for

15. Answer: across
1. You get pearls ______ oysters.

    (A) from
    (B) of
    (C) with
    (D) by


Answer: Option (A)

2. Humans cannot breathe ______ water for a minute.

    (A) under
    (B) below
    (C) beneath
    (D) inside


Answer: Option (A)

3. In some countries, motorists drive _____ the left.

    (A) in
    (B) by
    (C) on
    (D) to


Answer: Option (C)

4. She wrote the letter ______ green ink.

    (A) from
    (B) on
    (C) with
    (D) in


Answer: Option (D)

5. The earring fell ______ her ear.

    (A) down
    (B) off
    (C) out of
    (D) from


Answer: Option (B)

6. This black dress is not suitable ______ the wedding.

    (A) for
    (B) to
    (C) with
    (D) of


Answer: Option (A)

7. Your watch is different ______ mine.

    (A) with
    (B) to
    (C) than
    (D) from


Answer: Option (D)

8. She is very poor ______ Mathematics.

    (A) with
    (B) for
    (C) on
    (D) at


Answer: Option (D)

9. Are you keen ______ the bracelet ?

    (A) with
    (B) for
    (C) on
    (D) in


Answer:Option (C)

10. I was tied ______ the whole day with my work.

    (A) in
    (B) up
    (C) out
    (D) to


Answer: Option (B)